‘Ruwe diamant’ weer strak in de lak

Als er een oude oldtimer binnenkomt bij De Schademeester, zie je er meestal niet aan af wat een mooie auto het ooit geweest is. In het eerste gesprek worden de wensen van de klant in kaart gebracht, en wordt er een passend restauratieplan gemaakt.

De Schademeester gaat aan de slag om voor de gewenste opleverdatum, binnen budget, de wensen van de klant te realiseren. Zo’n eigenaar weet vaak niet wat hij ziet als wij het eindresultaat presenteren. Zo ging het ook bij deze ruwe diamant, die uiteindelijk weer glinsterend naar buiten reed.

Advertenties

Toyota in een paar dagen weer strak

Deze Toyota zat flink in elkaar. Na een stevige botsing bleef er van de rechtervoorkant weinig over…

Na de intake bestelt De Schademeester nieuwe onderdelen als dat nodig is. Wanneer deze binnen zijn kunnen de herstelwerkzaamheden beginnen. In de tussentijd krijgt de eigenaar natuurlijk gratis een vervangende auto mee.

In dit geval was de klus in een paar dagen gepiept, waardoor de eigenaar weer veilig met z’n Toyota de weg op kon!

Mini terug in originele staat

De eigenaar van deze Mini zat met de handen in het haar. In potentie een prachtige auto die staat weg te roesten, een beetje autoliefhebber zou ervan gruwen. Na een flink renovatietraject hebben de specialisten van De Schademeester deze auto weer teruggebracht in de originele staat. Dát is dankbaar werk. Keep ‘m rolling!

Paarse Audi met platte neus

De eigenaar van deze paarse Audi was niet blij na een flinke botsing, waarbij zijn hele voorkant in elkaar zat. Naast het feit dat de motorkap, bumper, lampen, etc. etc. niet meer te redden zijn, zorgt een dergelijke schade er ook vaak voor dat de volledige auto ‘scheef’ staat.

Ook dit soort ingewikkelde klussen zijn in goede handen bij de Schademeester. Kijk maar eens naar het eindresultaat, alsof er niets gebeurd is!

Restauratie groene Ferrari

Ook deze groene Ferrari heeft een ingrijpende renovatie van De Schademeester gekregen. De eigenaren zijn zonder uitzondering lyrisch, dus we hopen er nog veel te mogen verwelkomen!

Restauratie van een racemonster

Restauratie van een gele Ferrari. Prachtig project, geweldig resultaat.

Deze Vespa kan zo weer de showroom in

Sommige projecten doen ons al glimlachen als ze het pad op komen. Dit project is hier een voorbeeld van. De eigenaar van een oude Vespa zat met zijn handen in het haar. Van de prachtige brommer die het ooit was geweest, was weinig meer over.

Na ‘a little love’ van De Schademeester herken je de oude brommer niet meer terug. Deze Vespa kan zó terug de showroom in!